29 Temmuz 2011 Cuma

Green Forest Holiday Village

Green Forest Holiday Village
Green Forest Holiday Village, Muğla'nın Fethiye ilçesinde yer almaktadır. Denize sadece birkaç kilometre uzaklıkta bulunan Fethiye Green Forest Holiday Village, Fethiye'nin Hisarönü Mevkii'nde bulunmaktadır. Okumuş olduğunuz bu yazımızda, Fethiye Green Forest Holiday Village ile alakalı bilgiler vereceğiz ve Fethiye Green Forest Holiday Village içerisinde tatil yapmak ve Fethiye eğlence keyfini yaşamak isteyenlere, yardımcı olacağız.
Fethiye Green Forest Holiday Village, Fethiye'de merkezi bir konuma sahiptir. Öyle ki, Fethiye Terminali'ne sadece 8 kilometre, Dalaman Hava Alanı'na ise 60 kilometre mesafededir. Uzaktan gelecek kişiler için Fethiye Green Forest Holiday Village, oldukça bilindik bir konumdadır. Fethiye Green Forest Holiday Village ulaşımı da oldukça basittir, özel arabanız dışında, toplu taşıma araçları ile de Fethiye Green Forest Holiday Village ulaşımını gerçekleştirebilirsiniz.

Fethiye Green Forest Holiday Village ve Özellikleri

Fethiye Green Forest Holiday Village, bulunduğu mevkiideki en büyük otellerden bir tanesidir. Fethiye Green Forest Holiday Village bünyesinde toplam, 182 oda bulunmaktadır;bu odaların 7 tanesi, aileler için dizayn edilip hizmete sunulmuştur.

Fethiye Green Forest Holiday Village odalarının tamamında, mini buzdolabının yanı sıra split klima ve balkon bulunmaktadır. Fethiye Green Forest Holiday Village serinlemeniz için her şeyi düşünmüş. Size kalan tek şey, Fethiye Green Forest Holiday Village ile tatilin keyfini çıkarmak.

Fethiye Green Forest Holiday Village içerisinde bulunan odalarda, sıkılmamanız için uydu kanallarının bütününü çeken televizyon ve wireless (kablosuz internet bağlantısı) bulunmaktadır. Bu sayede, hem tatilinizi yapacaksınız hem de ülkede yaşanılanlardan haberdar olacaksınız.

Fethiye Green Forest Holiday Village, yüzmeyi seven müşterilerine çeşitli seçenekler sunmakta. Bu bağlamda, Fethiye Green Forest Holiday Village içerisinde çeşitli yüzme havuzları bulunmaktadır. Açık ve kapalı yüzme havuzlarının dışında, çocuklara özel çocuk yüzme havuzu da, yine Fethiye Green Forest Holiday Village dahilinde yer almaktadır. Belirli günlerde yapılan Türk gecesi ile, tarihimizi yeniden hatırlayacak; sauna ve hamam kültürü ile iç içe olacaksınız.

Fethiye Green Forest Holiday Village, damak tadına düşkün olan müşterilerinin tamamına, çok çeşitli fırsatlar sunmakta. Bu fırsatların bazılarından söz edelim. Örneğin; su ürünlerini tüketmeyi seven müşteriler, Fethiye Green Forest Holiday Village bünyesinde yer alan balık restorantında karnını doyurabilir. Yine Osmanlı mutfağına ilgi duyan kişiler, Fethiye Green Forest Holiday Village Osmanlı Mutfağı'nda yemeğini yiyebilir, Osmanlı lezzetlerini tadabilir.

Fethiye Green Forest Holiday Village, eğlenceyi seven genç konuklarını  da unutmamış. Fethiye Green Forest Holiday Village içerisinde, 3 farklı bar bulunmaktadır. Snack bar ve lobi bar'ın yanı sıra, havuz bar da gençlere hitap eden eğlence anlayışıyla, Fethiye Green Forest Holiday Village dahilinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Fethiye otelleri içerisinde, saygın bir yere sahip olan Fethiye Green Forest Holiday Village bünyesinde tatilinizi geçirerek, formunuzu da koruyacaksınız. Fethiye Green Forest Holiday Village, spor yapmak isteyenler için basketbol sahasının yanı sıra tenis kortu da inşa etmiştir. Yine Fethiye Green Forest Holiday Village içerisindeki masa tenisi, dart ve bilardo gibi mini sporlara yönelik odalarda, formunuzu koruyabilirsiniz.

Fethiye'de gezmek istiyorsanız ve kendinize ait aracınız yok mu? Fethiye Green Forest Holiday Village, bu konuda da size yardımcı olabilir. Fethiye Green Forest Holiday Village bünyesinde faaliyet gösteren araba kiralama servisi ile siz de bir araç kiralayabilir ve Fethiye'nin doğal güzelliklerini görebilirsiniz.
Fethiye tatili, sizin asla unutamayacağınız bir tatil olacak. Fethiye Green Forest Holiday Village çevresinde, "indirimli oteller" yer almaktadır. "Green Forest Holiday Village Fethiye" de uygun fiyatları ve güler yüzlü personeli ile, sizleri misafir etmek isteyen otellerden bir tanesi...

Green Forest Holiday Village, Fethiye'nin en iyi hizmet veren otellerinden bir tanesidir; sizin de bu hizmeti almanızı öneriyor, Green Forest Holiday Village ile unutamayacağınız bir tatil geçirmenizi diliyoruz.