15 Ağustos 2011 Pazartesi

Big Rose Hotel

Big Rose Hotel
Big Rose Hotel, Fethiye otelleri içinde oldukça önemli bir yere sahip, hizmet kalitesi ve müşterileri esas alan hizmet anlayışı ile adından bolca söz ettiren, saygın Fethiye otellerinden bir tanesidir. Bu yazımızda, Fethiye otelleri arasında önemli sayılabilecek bir konumda olan Big Rose Hotel Fethiye tesisleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunacağız. Özellikle, Fethiye eğlence keyfini yaşayarak Fethiye tatili yapmayı planlayan ya da Big Rose Hotel Fethiye tercihini çoktan yapmış olan kişiler için bu yazımızın oldukça faydalı olacağını düşünüyoruz. Bu sebeple, yazımızın tamamını okumanızı ve Big Rose Hotel Fethiye tesisleri ile alakalı daha geniş bilgilere sahip olmanızı öneriyoruz. Bu yazımızda, Big Rose Hotel Fethiye tesisleri ile ilgili hangi konuları ele alacağız?
  • Big Rose Hotel Fethiye tesislerinin nerede bulunduğu ve Fethiye içerisindeki konumu.
  • Ulaşım açısından Big Rose Hotel Fethiye tesisleri, nasıl bir durumdadır? Yurt içinden ve yurt dışından gelen turistler, Big Rose Hotel Fethiye tesislerine hangi yollarla nasıl ulaşır?
  • Big Rose Hotel Fethiye tesislerinin en genel özellikleri ve avantajları.
  • Big Rose Hotel Fethiye odalarında yer alanlar ve odaların genel nitelikleri.
  • Neden Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde konaklamalısınız?
Big Rose Hotel Fethiye Konumu

Big Rose Hotel Fethiye, Fethiye'nin plajı ve denizi ile meşhur Hisarönü yöresinde yer almaktadır. Bu bölgede tatil yapan kişiler, oldukça memnun kalmaktadır. Bu yörenin en büyük otellerinden bir tanesi olan Big Rose Hotel Fethiye, sizin için çok doğru bir tercih olacaktır. Bu konuda emin olabilirsiniz.

Big Rose Hotel Fethiye Tesislerine Ulaşım

Big Rose Hotel Fethiye, Dalaman Hava Alanı'na 60 kilometre mesafede yer almaktadır. Yani yurt dışından gelen ya da hava yollarını kullanan yerli turistler için Big Rose Hotel Fethiye tesislerine ulaşım, oldukça basittir. Dalaman Hava Alanı'ndan Big Rose Hotel Fethiye tesislerine ulaşım, yaklaşık 1 saat kadar sürmektedir. Bir saatin ardından yaşanılacak olan keyif, size yolculuğu tamamen unutturacaktır.

Big Rose Hotel Fethiye ile terminal arasında da sadece 8 kilometre bulunmaktadır. Bu da, indikten sonra, çok kısa bir yolculuğun ardından -otobüs servisi tercih edilebilir- Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde soluğu alacaksınız, doyasıya tatilin kapılarını aralayacaksınız. Sadece ulaşımdaki avantajları sebebiyle bile Big Rose Hotel Fethiye tesisleri, tercih edilebilecek oteller arasında yer almaktadır.

Big Rose Hotel Fethiye Genel Özellikleri

Big Rose Hotel Fethiye tesisleri, içerisinde kalabilecek olan müşteriler için en uygun şekilde dizayn edilmiş ve özellik sağlanmıştır. Açık ve kapalı olmak üzere iki çeşit yüzme havuzunun bulunduğu Big Rose Hotel Fethiye, çocuklara özel havuzuyla da güvenli bir tatil için olanaklarını sizlere sunar. Havuzlarının içerisinde bulunan su kaydırakları ile Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde, mini bir aquapark eğlencesi yaşayacaksınız.

Big Rose Hotel Fethiye Odaları ve Özellikleri

Big Rose Hotel Fethiye odaları, toplamda 69 adettir. Bu odaların tamamına, 24 saat olmak üzere oda servisi hizmeti sunulmaktadır. Oda servisinin yanı sıra minibar, telefon, televizyon ve klima gibi hizmetler de oda içerisinde yer almaktadır. Bu olanaklara sahip Big Rose Hotel Fethiye tesisleri, keyifli bir tatil geçirmeniz için en uygun Fethiye otelleri içerisinde yer almaktadır.

Fethiye Big Rose Hotel, "indirimli oteller" kategorisinde yer almaktadır. Siz de Big Rose Hotel ile gerçek bir tatilin keyfini sürebilir, asla unutamayacağınız anları yaşayabilirsiniz; tavsiye ediyoruz, erken rezervasyon fırsatları ile hesaplı tatil de yapabileceğiniz Big Rose Hotel Fethiye tesisleri, tam istediğiniz gibi, tam dilediğiniz gibi. Şimdiden iyi tatiller geçirmenizi diliyoruz!