25 Ağustos 2011 Perşembe

Greenland De Luxe Hotel

Greenland De Luxe Hotel
Greenland De Luxe Hotel Fethiye otelleri arasında herşey dahil konsepte hizmet veren işletmelerden biridir. Greenland De Luxe Hotel ile muhteşem bir Fethiye tatili organize edebilir, indirimli oteller listesinde baş sırada yer alması nedeniyle de ekonomik bir şekilde bu tatili neticelendirebilirsiniz. Deluxe otel arasında bulunan Greenland De Luxe Hotel de tatil yapmanın ayrıcalığını mutlaka yaşamalısınız. Çünkü Greenland De Luxe Hotel de tatil yaparken Fethiye'nin doğal güzelliklerini, tarihi yerlerini de görme şansı elde edersiniz. Greenland De Luxe Hotel de geçirdiğiniz günler boyunca, Fethiye tarihi yerlerini, Fethiye'nin en meşhur özelliği olan Ölü Denizi görme imkanınız olur. Tesis özelliklerini detaylandıracağımız yazımızda, sizlere Greenland De Luxe Hotel hakkında bilmek istediklerinizi anlatmaya çalışacağız.


Greenland De Luxe Hotel Özellikleri Nelerdir?


Fethiye otelleri içindeki Greenland De Luxe Hotel herşey dahil konsepti ile hizmet vermesi nedeniyle oldukça ekonomik bir oteldir. Kaliteyi ucuza alabileceğiniz Greenland De Luxe Hotel gerek odaların konforu gerekse otel mimarisindeki şaşırtıcı detaylar ile size ve sevdiklerinize unutamayacağınız bir tatil vaat ediyor. Greenland De Luxe Hotel balayı çiftleri için de oldukça ideal. Greenland De Luxe Hotel de ailenizde veya arkadaş grubunuzla eğlenceli bir yaz tatili geçirebilirsiniz.


Greenland De Luxe Hotel Oda Özellikleri

Erken rezervasyon kampanyalarında da yer alan Greenland De Luxe Hotel de odaların ortak özellikleri; saç kurutma makinesini olması, duş, oda sevisi, telefon, televizyon, klima, müzik yayını,  özel kasa gibi detaylardır. Bu detaylar, güzel bir tatil için gerekli olanlardan ibarettir. Greenland De Luxe Hotel de bahsettiğimiz oda özellikleri ise herşey dahil fiyat konsepti içerisindedir. Bu anlamda, Fethiye otelleri arasında değerlendirebileceğiniz en uygun otel Greenland De Luxe Hotel olmaktadır. Greenland De Luxe Hotel de odalar iki yetişkin veya bir yetişkin +1 veya +2 çocuk kapasitesindedir. Dilediğiniz güzellikte bir tatil geçirmek için Greenland De Luxe Hotel size ihtiyacınız olan her şeyi sunacak yeterlilikte bir tesise ve kaliteli hizmet personellerine sahiptir.
Fethiye otelleri içindeki Greenland De Luxe Hotel de deluxe odalar üç yetişkin misafir ağırlayabilmektedir. Deluxe oda için Greenland De Luxe Hotel den herşey dahil fiyat konsepti için bilgi alabilirsiniz. Yine aynı şekilde aile odaları, lüks aile odaları ( family deluxe) şeklinde oda alternatifleri bulunan Greenland De Luxe Hotel de size en uygun odayı tercih ederek konforlu tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.


Greenland De Luxe Hotel Konum Bilgileri

Ölü deniz plajına sadece 4 km mesafede bulunan Fethiye otelleri arasındaki Greenland De Luxe Hotel de tatil yapmak ayrıca bir keyiftir. Gerek merkezi yerlere olan konumu gerekse ulaşım kolaylığı ile Greenland De Luxe Hotel de tatil yaparken ulaşım problemleri yaşamanız imkansızdır.