19 Şubat 2011 Cumartesi

Tusan Beach Resort

Tusan Beach Resort, bir tarafı Ege Denizi’ne bir tarafı dağ yamaçlarına bakan en güzel kumsala sahip bir alanda kurulu, konuklarının memnuniyetini ön planda tutan hem lüks hem de ekonomik otel fiyatı ile Kuşadası otelleri içerisinde eşsiz bir tatil sunar sizlere.

Usta aşçıların seçkin Türk ve Dünya mutfağı yemekleri şık restoranlarında damak zevkinize sunulur. Animasyon ekibinin tatilinize renk katmak için yaptıkları gösteriler, otelde yapılan çeşitli aktiviteler, SPA ve masaj merkezi, odalarındaki konfor bir tatilden beklediğiniz her şeyi karşılar niteliktedir.

Açık yüzme havuzunun etrafında bulunan minik palmiye ağaçları sizleri bambaşka bir atmosfere götürür. Havuz kenarında içeceğinizi yudumlar ya da serin sularına kendinizi bırakabilirsiniz. Pırıl pırıl denizinde güneş, kum ve denizin doyasıya tadına varacağınız Tusan Beach Resort’te hayallerinizdeki tatilinizi uygun otel fiyatı ile yaşayabilirsiniz.

Seçkin Kuşadası Otelleri sayesinde, bütün bir yılın yorgunluğunu atmak ve rahatlamak için SPA ve güzellik merkezinde kendinize mükemmel bir tatil hediyesi vererek yenilenebilirsiniz. Basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç, bilardo, tenis kortu, raket, kano ve deniz bisikleti gibi aktivitelerinden yararlanarak hem sporunuzu yapabilir hem de yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Muhteşem deniz ve yeşil manzaralı odalarında güne huzur dolu başlarsınız. Çeşitli aktiviteleri ile hem dinlenip hem de eğlenebileceğiniz Tusan Beach Resort’te erken rezervasyon ile kaliteden ödün vermeden ekonomik tatil imkanı ile rüya tatilinizi yaşarsınız.