19 Şubat 2011 Cumartesi

Ömer Holiday Resort

Kaliteli ve aynı zamanda ekonomik tatil imkanı sunan Ömer Holiday Resort, doğayla iç içe yeşil ile mavinin buluştuğu renkli dünyasına değerli konuklarını bekliyor. Masmavi denizine karşı güneşlenmenin tadını çıkarırken doğanın seslerine kulak vereceğiniz muhteşem manzarası ile tatilde huzurun tadına doyasıya varabileceksiniz.

Kuşadası otel seçenekleri arasında bulunan Ömer Holiday Resort, bir çok tatil köyleri nin aksine odalarının konforu, zengin aktiviteleri, güler yüzlü personelleri ile bir tatilden beklediğiniz her türlü nitelikleri taşıyor. Basketbol, tenis, voleybol ve masa tenisi aktiviteleri ile sporunuzu yapabileceğiniz gibi animasyon gösterileri, haftada bir yapılan Türk gecesi, canlı müzik ve tiyatro etkinlikleri ile de eğlenebileceksiniz.

Zengin yemek ve meze çeşitlerini ana restorantında damak lezzetinize sunan Ömer Holiday Resort'ün A la Carte restorantında da Türk ve dünya mutfaklarına ait seçkin lezzetleri tadabilirsiniz.

Ömer Holiday Resort'ün açık havuzunun serin sularında rahatlayabileceğiniz gibi sauna ve hamamında tüm yılın yorgunluğunu atarak kendinizi şımartabilir ya da motorlu ve motorsuz su sporları ile tatilinize biraz heyecan ve adrenalin katabilirsiniz.

Çocuklu aileleri de özellikle düşünen otelde çocuk havuzu, su kaydırakları, mini club ve çocuk animasyonlarının olması çocuklarınızın tatilde sıkılmadan eğlenebilmelerini sağlıyor. Onlar güvenilir ellerde eğlencenin tadını çıkarırken sizler de Ömer Holiday Resort'ün diğer imkanlarından yararlanarak rüya tatilinizi yaşayabilirsiniz.

Kısaca tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz Ömer Holiday Resort’ta eğlenmenin ve dinlenmenin tadını çıkarırsınız. 2011 erken rezervasyon kampanyalarında da yer alan otelde kaliteden ödün vermeden ucuz tatil imkanından yararlanabilirsiniz.