31 Mayıs 2011 Salı

Pırlanta Hotel

Pırlanta Hotel’de Pırlanta gibi tatil…
Tarihin sizlere selam verdiği Fethiye, daha ilk adımlarınızda sizleri büyüler ve Kaya mezarları, Fethiye’de ilk gördüğünüz tarihi izlerden biri olur, tarihiyle ilgi gördüğü kadar harika denizleri ve yeşilin her tonunu içinde barındıran Fethiye plajları ve koylarıyla cennetten kopup gelmiş gibi duran Fethiye, Ege ve Akdeniz’in tüm esintilerini sizlere harmanlayıp sunar. Fethiye, eğlenceli halleriyle sizlere en akılda kalıcı tatili yaşatır ve sizler en akılda kalıcı tatili yaşarken Fethiye’nin çok farklı bir tatil beldesi olduğunu da görmüş olursunuz.
Her bütçeye göre tatil seçenekleri olan Fethiye’de, bütçenize uygun Pırlanta Hotel de kalabilir kaliteli bir otelde konaklayabilirsiniz, tatilde kaliteli bir otelde uygun fiyata konaklama keyfini yaşarken Pırlanta Hotel Fethiye sizlere tüm aktiviteleri sunar. Hotel Pırlanta herşey dahil sistemde olup konukları arasında yer alan 0-12 yaş minikleri de ücretsiz ağırlar. Minik dostlarını her zaman en iyi şekilde ağırlayan Pırlanta Hotel Fethiye, çocuklar için özel animasyonlar hazırlar, minikler Pırlanta Hotel Fethiye de hem eğlenirler hem de öğrenirler. Pırlanta Hotel de çocuklar unutamayacakları tatiller yaparlar ve Pırlanta Hotel Fethiye, minik dostlarına yemek konusunda da cömert davranarak onlar için özel hazırladıkları menülerle keyifli yemek yemelerini sağlar.
Pırlanta Hotel Fethiye’de neler bulunur?
Pırlanta Hotel
·         Pırlanta Hotel de kaydıraklı yüzme havuzu yer almaktadır.
·         Pırlanta Hotel Fethiye de tüm odalarda deniz ve orman manzarası bulunur.
·         Ayrıca Türk hamamı ve Saunada Pırlanta Hotel Fethiye de bulunmaktadır.
Fethiye’de kendinize göre mutlaka bir seçenek bulabilir, kendinizi iyi hissedebileceğiniz bir otelde kalabilirsiniz, örneğin Pırlanta Hotel Fethiye sizlere bu anlamda yardımcı olur. Pırlanta Hotel ile konforun ve rahatlığın arasında harika manzaralarla tatilinizin tadına varır, masmavi sularda çeşitli su sporları yapabileceğiniz ortamlar bulabilirsiniz. Fethiye Karagözler mevkiinde sizlere hizmet etmeye devam eden Pırlanta Hotel de açık havuz seçeneği, çocuk havuzu ve kaydıraklı yüzme havuzu da bulunur. Bu yaz tatilinde kendinizi ödüllendirin ve Pırlanta Hotel de tatile gelin. Güler yüzlü hizmetiyle sizleri karşılayan Pırlanta Hotel Fethiye her geçen yıl hizmet kalitesini arttırır. Hizmet kalitesini günden güne arttıran Pırlanta Hotel Fethiye’de çam ormanlarının manzarasında sabah kahvaltısının tadını çıkarırsınız.

Pırlanta Hotel Fethiye de ne zaman indirimlerden faydalanabilirsiniz?
Pırlanta Hotel Fethiye de 55 yaş üstü indirimlerden yararlanabilir, balayı çiftiyseniz sizler için hazırlanan sürprizlerden ve özel fiyatlardan faydalanabilirsiniz, ayrıca Pırlanta Hotel Fethiye çeşitli rezervasyon şekilleriyle de sizlere uygun fiyatlar sağlar, bunlardan biri Pırlanta Hotel de erken rezervasyon dönemlerinden yararlanarak yaptırabileceğiniz rezervasyonlar ile indirimlerden yararlanmaktır.
Pırlanta Hotel Fethiye de havuz başında açık büfe yemeklerin tadına bakıp, loby bar ve havuz barda buz gibi içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz. Sıra eğlenceye geldiğinde Fethiye’nin hareketli gecelerine katılabileceğiniz gibi Pırlanta Hotel Fethiye ile gece kulübünde de eğlenebilir tatilde sabaha kadar sınırsız eğlenmenin tadını çıkarabilirsiniz.
Pırlanta Hotel ile Fethiye’de unutulmaz tatiller yaşayın.