22 Haziran 2011 Çarşamba

Akdeniz Beach Hotel

Akdeniz Beach Hotel'de doğa ile iç içe..
Kartpostallardan tanıdığımız inanılmaz yeşil ve mavi manzarasının sahibi Fethiye, Ölüdeniz’i ömrünüzde bir sefer de olsa görmelisiniz. Görmeli ve o eşsiz doğa manzarasının size neler hissettireceğine, dimağınıza nasıl sahneler kazıyacağına şahit olmalısınız. Özellikle bu kıyılarda tatilinizi geçirebilirseniz bazı yaz molalarınızda inanılmaz keyif alacaksınız. Ölüdeniz kıyılarında yeşiller arasında salınan Akdeniz Beach Hotel ile bu molayı en güzel şekilde yaşayabilirsiniz. Menteşe dağlarının uzantısında, ağaçlarla örtülü bu dağların arasında kalmış Fethiye Akdeniz Beach Hotel bu yazki tercihiniz olabilir.

Neden Fethiye Akdeniz Beach Hotel?
  • Akdeniz Beach Hotel Ölüdeniz’e yakın mesafededir.
  • Akdeniz Beach Hotel doğayla iç içedir.
  • Akdeniz Beach Hotel herşey dahil konsepttedir.

Fethiye Akdeniz Beach Hotel ile serin sular ve güneş
Fethiye otelleri içinde bulunan ve denize 100 metrelik kısa bir mesafede olan Fethiye Akdeniz Beach Hotel ile geçireceğiniz tatilde dilerseniz Ölüdeniz’in durgun sularının tadını çıkarabilir dilerseniz de Akdeniz Beach Hotel binalarının arasında kalan büyük yüzme havuzunda serinleyebilirsiniz. Çocuklarınız da Akdeniz Beach Hotel tarafından unutulmamış. Onların da Fethiye Akdeniz Beach Hotel tatillerinin serin dakikalarda geçmesi için yapılmış çocuk havuzunda çocuklarınız da hem serin hem eğlenceli bir tatil geçirebilecekler. Tatil cümlelerinde serin sularla eşleşen diğer bir kelime güneşlenmedir elbette. Fethiye Akdeniz Beach Hotel bünyesinde bir de güneşlenmeniz için ayrılmış teras bulunmaktadır. Bu terasta kullanacağınız şezlong ve şemsiyeler de Akdeniz Beach Hotel bünyesinde ücretsiz yararlanabileceğiniz gereçlerdendir.

Fethiye Akdeniz Beach Hotel tatilinizde yapabileceğiniz aktiviteler
Akdeniz Beach Hotel tatilinizde havuz ve güneşlenme dışında yapabileceğiniz aktiviteler de elbette olacaktır. Dilerseniz Akdeniz Beach Hotel Fethiye televizyon odasında diğer otel sakinleri ile kaçırmak istemediğiniz programları izleyebilir dilerseniz yakınlarınızla masa tenisi turnuvaları düzenleyebilir dilerseniz de çekişmeli dart yarışları yapabilirsiniz. Bunların dışında bilardo da oynayabileceğiniz Akdeniz Beach Hotel bünyesinde en eğlenceli geceleri ise haftada bir kez yapılan Türk gecesinde yaşayacaksınız. Dansçıların da oryantal danslarıyla renk verecekleri Akdeniz Beach Hotel Türk gecelerinde sizler de tüm stresinizi danslar eşliğinde atabileceksiniz. Eğlenceniz tabi ki haftada bir yapılan Türk gecelerinden ibaret olmayacak Akdeniz Beach Hotel ile geçireceğiniz tatilde. Hem gündüz hem de geceniz Akdeniz Beach Hotel animasyon ekibinin programlarıyla renkli geçecektir.  

Fethiye Akdeniz Beach Hotel konsepti
Tatilinizi geçireceğiniz tatil bölgesinin konumu ve güzelliği ne kadar önemli ise kalacağınız otelin konsepti de bir o kadar önemlidir; çünkü tatile rahatlamak, monoton hayatın yüklerinden kurtulmak için çıkarken bir de yeme içme problemleriyle uğraşmak istemezsiniz. Bu açıdan bakılacak olursa Fethiye Akdeniz Beach Hotel avantajlı bir tatil geçirmenize vesile olacaktır. Akdeniz Beach Hotel herşey dahil konseptinde tüm ana öğünlerinizi ve ara öğünleri restoranlarda alabileceksiniz.

Siz de yeşil doğanın ve huzurun gölgesinde bir tatili Akdeniz Beach Hotel ile yaşayın.