22 Haziran 2011 Çarşamba

Fethiye de Gezilecek Yerler

Eğlence Fethiye de gezilecek yerler ile asıl şimdi başlıyor....
Fethiye tatili sırasında her türlü aktiviteyi yapabilir, tatilinizi farklı geçirebilmek adına çeşitli programlar hazırlayabilirsiniz. Erken rezervasyon ile farklı fiyat avantajlarından yararlanabileceğiniz oteller arasından, bütçenize uygun olan oteli seçip indirimli otellerde konaklayabilirsiniz. Fethiye tatili sırasında Fethiye’de birçok otel seçeneğine sahip olabilir, tatil köyü, resort otel, herşey dahil oteller, utra herşey dahil oteller arasında, dilediğiniz gibi bir tatil yapabilirsiniz.  
Fethiye tatili programınıza ekleyebileceğiniz, Fethiye de gezilecek yerler sırasında ilk sırada yer alabilecek olan Saklıkent’tir. Saklıkent Muğla’nın Fethiye ilçesinde, körfezin doğusundaki Saklıkent Kanyonu, Eşen Çayı vadisinin kuzey-güney yönünde Akdeniz’e kadar uzanan, Fethiye de gezilecek yerler içerisinde bulunan bir kanyondur ve Saklıkent Fethiye de gezilecek yerler içerisinde mutlaka görülmesi gerekli yerlerdendir.
Fethiye de gezilecek yerler arasında yer alan Saklıkent girişi ücretli olup, dar bir köprü üzerinden çoşkun sulara ulaşabilir ve Saklıkent’e doğru yol alabilirsiniz ve Fethiye de gezilecek yerler içinde bulunan Saklıkent girişinde akan suların, üzerinde harika bungalovlar bulabilir, ayaklarınızı suya uzatıp Fethiye tatili sırasında keyfinize bakabilirsiniz. Fethiye tatili günlüğünüzde bulunan Fethiye de gezilecek yerler arasına Saklıkent’i eklemeyi unutmayın!
Fethiye de gezilecek yerler nereleridir?
  • Fethiye tatili sırasında Fethiye de gezilecek yerler arasında Ölüdeniz bulunur.
  • Fethiye de gezilecek yerler içinde Saklıkent bulunur ve Fethiye tatili programında mutlaka yer almalıdır.
  • Fethiye de gezilecek yerler bu kadarla kalmaz Kayaköy, Kelebek vadisi, Çalış plajı da Fethiye de gezilecek yerler arasında yer bulmaktadır.
Fethiye tatili ile On İki Adalar…
Fethiye tatili sırasında Fethiye de gezilecek yerler içerisinde bulunan her biri faklı güzelliğe sahip sayısız koyla kaplı Kapıdağ Yarımadası ve adalardan oluşan, balıkçıların “Karanlık İçi” olarak tanımladıkları bu bölge tur teknelerinin uğrak yeri oluyor. Fethiye tatili programına ekleyebileceğiniz Fethiye de gezilecek yerler sırasında ön sıralarsa yer alan  Fethiye ve Göcek’ten düzenlenen günübirlik turlarla da ulaşılabilen, Yassıca Adalar, Hamam Koyu, Kurşunlu Koyu, Yavansu, Bedri Rahmi Koyu, Tersane Adası, Göbün Koyu, Boynuzbükü, Göcek Adası, Domuz Adası, Zeytin Adası ve Kızıl Ada’ya yörede “12 Adalar” deniyor. On iki adalar Fethiye de gezilecek yerler ile sizlere harika tatiller yapma fırsatı sunuyor.

Çeşitli seçenekleri sizlere sunan Fethiye, doğal halini korumasıyla yerli ve yabancı binlerce turistin ilgisini çekiyor. Babadağ ve Ölüdeniz’i ile sizlere Fethiye tatili sırasında inanılmaz tatil fırsatları sunuyor. Doğal güzellikleri, zengin tarihi ve kültürel mirası ile Fethiye-Ölüdeniz dünya üzerinde üne kavuşmuş bir yeryüzü cenneti olarak anılıyor. Çam ormanlarının arasında denize girmek istiyorsanız Fethiye de gezilecek yerler programına hemen Ölüdenz’i ekleyebilirsiniz. Fethiye tatili ile Fethiye de gezilecek yerler de sınır tanınmıyor, sizde sınır tanımayın ve Fethiye de gezilecek yerler arasında görülmedik bir yer bırakmayın.

Eğlencenizi Fethiye de gezilecek yerler ile daha renkli yaşayın...