12 Nisan 2011 Salı

Atlantique Holiday Club


Tatil yerlerimiz eşsiz güzelliklerinin yanında farklı konseptteki tesisleri ile de bambaşka bir hayali gerçekleştiriyor. Beach Resort'ten Club Hotellere, Hotellerden Pansiyonlara hatta Tatil köylerine kadar birçok seçeneği ayaklarınızın altına seriyor. Masmavi denizin derinliklerinden kopup gelen tazeliğin içinizde sizinle birlikte şehre ya da işinize geri dönmesini isterseniz yapmanız gereken nedir size hemen hatırlatalım Kuşadası tatil köyleri arasından Atlantique Holiday Club ile tatil planlarınıza başlayabilirsiniz dilerseniz yazın dilerseniz gönlünüzün seçtiği bir gün ya da hafta sonu hepsi olabilir.

Kuşadası tatil köyleri Atlantique Holiday Club yapabileceğiniz en güzel tatili size sunar bu şansı ona vermelisiniz. Yeşilin burada daha da anlam kazandığı tatil boyunca mavi denizin ışığı sizin gözünüzü alacaktır.
Kuşadası tatil köyleri ile Atlantique Holiday Club  Standart oda , Executive, aile odası veya suit oda seçenekleri ile size alternetifler sunar. Atlantique Holiday Club her yardıma ihtiyacınız olduğunda yanınızda olacaktır belki bu kadar alternatif arasında o kadar kendinizi kaptıracaksınız ki yardıma dahi ihtiyacınız olmayacak. Kuşadası tatil köyleri arasında herşey dahil konseptinde  tatil yapmak Atlantique Holiday Club ile mümkündür. Hatta Kuşadası tatil köyleri arasında yapacağınız aramalar sonucunda Atlantique Holiday Club ise tercihiniz erken rezervasyon seçeneklerinde mutlaka yararlanın deriz erken rezervasyon indirimleri kaçırılmaması gereken indirimlerden  biridir.

Denize sıfır konumuyla Atlantique Holiday Club havaalanına sadece 78 Km mesafededir. İki adet açık havuz, bir adet kaydırak, tesise 200 metre uzaklıkta kumlu  normal derinlikte deniz iskeleli ve özel plajdır. Atlantique Holiday Club ile gündüz havuz ve deniz oyunları bulabilirsiniz. Basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi, mini golf, tenis kortu bulabilir eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Hem de sevdiklerinizle bunu paylaşabilir onları bu güzel dakikalara ortak edebilirsiniz. Kuşadası tatil köyleri  ile Atlantique Holiday Club da seçenekleriniz gece de bitmiyor. Canlı müzik benim için vazgeçilmez diyorsanız Atlantique Holiday Club ile bu keyfi de yaşayabilirsiniz  saat 19.30 ile 22.00 arası canlı müzik sizlerle olacaktır. Atlantique Holiday Club da açık disco saat 23.00 ile 3.00 arasındadır ve sizleri en az Kuşadası geceleri kadar eğlendirebilir. Hem eğlence hem de tatil olsun bu tatilimizde bunu için Atlantique Holiday Club.