12 Nisan 2011 Salı

Ayvalık Beach Club Hotel


Ayvalık otelleri arasında Ayvalık Beach Club Otel`de dalgaların ve rüzgara vokal yapan ağaç dallarının coşkulu şarkıları dışında başka ses duymayacaksınız. Bu şarkıyı Denizle, Rüzgarla ve Ağaçlarla birlikte söylemek ister misiniz diyor Ayvalık Beach Club Hotel ve bu kadar da iddialılar.

Ayvalık otelleri ucuz ve ekonomik anlamda çok uygundur . Ayvalık otelleri bozulmamış doğasıyla henüz el değmemiş kumsalları ve deniziyle bizi kendine doğru çeker.  Ayvalık otelleri fiyatları ile erken rezervasyon şansını kullanabilirsiniz. Ayvalık otelleri ile tatil planlarınız varsa buna Ayvalıkta dalış planlarınızı da eklemeyi unutmayın çünkü Ayvalık’ta dalış sezonu bahar da başlıyor.
Ayvalık otelleri  ile gece ve reef dalışları için mükemmel bir dalış bölgesi olan Ayvalık değişen derinlikteki bölgeleriyle de her seviyedeki dalgıca hitap edebiliyor. Ayvalık otelleri fiyatları diğer hotel seçenekleri arasında kalitesiyle ön plana çıkarken her zaman bütçemizi de korur.

Ayvalık otelleri Ayvalık’ın doğal yapısını korur ve siz eğer Ayvalık’ı tatil amaçlı tercih ederseniz sessiz sakin bu otelleri tercih edebilirsiniz. Amacınız dinlenmek ve aynı zamanda tarihi dokuları gezmek ise Ayvalık otelleri arasında tercih yapıp Ayvalık otelleri fiyatları arasından uygun olanlarını tercih edip tatilinize başlayabilirsiniz. Ayvalık’a gelmişken zeytin ve zeytinyağı almadan da gitmeyin derim. Hatta Ayvalık doğal güzellikleri ile mükemmel bir geziye eşlik etmeden tatilinizi noktalamayın. Ayvalık Beach Hotel sizlere hizmet verirken sıcak anlayışıyla farklılık yaratacaktır. Ayvalık otelleri arasında bu farklılığı havuz, ana restoran ve açık restoranlarında da görebilirsiniz.  Ayvalık otelleri fiyatları ile bu ayrıcalığı yaşayabilirsiniz. Ayvalık otelleri ile de kendine bir yer açabilmiş ekonomik tatil anılarınızda yer alabilmiştir. Ayvalık otelleri aktivite anlamında da kısıtlı kalmayıp sizlere bu imkanı sunabilmiştir. Ayvalık otelleri fiyatları, hizmetleri, kalitesi ile tatilde sizlerle.  Ayvalık tam bir sahil kasabası niteliğindedir. Sessiz sakin ama enerji dolu Ayvalık ve Ayvalık otelleri. Tatil zamanı haydi tatile.