30 Mart 2011 Çarşamba

Pırlanta Hotel


Yemyeşil çam ormanları ve masmavi deniz ile çevrelenmiş Pırlanta Hotel, Fethiye’nin Karagözler mevkiinde bulunuyor.  Pırlanta Hotel’e adım attığınız anda etrafınızda büyülü bir hava akımı dolaşıyor ve kendinizi bir anda bu büyülü atmosferin içinde buluyorsunuz. Kaliteli ve güleryüzlü hizmetleri ile memnuniyetinizi de ön planda tutan Fethiye Pırlanta Hotel tabiatla iç içe sessiz sakin ve ekonomik tatil geçirmek isteyenler için oldukça ideal bir oteldir.



Tatil yerlerimiz arasında Beach Resort seçeneklerinden Tatil Köylerine pansiyonlardan Club Hotel lere birçok tercih alanımız vardır. Fethiye Otelleri arasındaki Fethiye Pırlanta Hotel’den yana ise tercihiniz deniz ve çam ormanı manzaralı odalarında konforun ve manzaranın en güzelini yaşarsınız. İhtiyaç duyabileceğiniz ince detaylar dahil olmakla birlikte Fethiye Pırlanta Hotel’in odalarında  tv, klima, saç kurutma makinesi ve telefon da bulunuyor. Herşey dahil konsepti ile hizmet veren Pırlanta Hotel yemeklerinin lezzeti ile de oldukça iddialı ekonomik tatil fırsatı sunuyor. Bir tatilden beklediğiniz her şeyi sunan Fethiye Pırlanta Hotel’de doğayla iç içe havuz keyfini yaşayacaksınız. Etrafınızı yeşillikleri ile kuşatmış olan muhteşem konumdaki Pırlanta Hotel ile tertemiz havanın havuzun hatta havuzunda bulunan su kaydırağı ile eğlencenin tadına doyarsınız. Denize uzaklığı 2,5 km olan Fethiye Pırlanta Hotel’de farklı deneyimler yaşamak isterseniz otele yakın olan Ölüdeniz’e doğru güzel bir yolculuk yapabilirsiniz.

Gününüzün yorgunluğunu Pırlanta Hotel ‘in hamam ve saunasında geçirerek atabilir üzerine masaj yaptırarak bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Kendinizi yenilenmiş ve dinamik olarak Fethiye Pırlanta Hotel’in diskosu ile gece eğlencesine hazırlayabilirsiniz.

Pırlanta Hotel’in güzel bir farkı da ekonomik tatil keyfinizi renklendirmek ve farklı yerler görmek isterseniz ekonomik otelin çevre gezilerine katılabilirsiniz. Fethiye Pırlanta Hotel’in bu organizasyonu ile hem yeni yerler keşfeder hem de otelin dışında eğlenceli dakikalar geçirme fırsatını elde edersiniz. Şehrin gürültüsünde sakinliğe susamışsanız eğer Pırlanta Hotel’in size bu ekonomik tatil ile en güzel huzuru yaşatacağından emin olabilirsiniz.