9 Mayıs 2011 Pazartesi

Fethiye Doğal Güzellikleri


Fethiye doğal güzellikleri ile ünlü tatil beldelerinden biridir. Fethiye de gezilecek yerler içerisinde birçok seçeneğiniz vardır. Fethiye tatili esnasında  birçok koy seçeneğinden dilediğinizi seçebilir güzel bir tatil planıyla birçok yer gezebilirsiniz. Fethiye de gezilecek yerler içinde Ölüdeniz ile başlayabilirsiniz gezintinize. Birçok ulaşım seçeneğinden yararlanarak gidebileceğiniz Ölüdeniz sizlere fazlasıyla cazip gelecektir. Fethiye otelleri tatili yaparken Fethiye de gezilecek yerler içinde bulunan Ölüdeniz ismini almasından da belli olan durgun sulara sahiptir. Fethiye de gezilecek yerler arasında yer alan Ölüdeniz de kafeteryalar da bulabilirsiniz. Fethiye tatili sırasında gideceğiniz Ölüdeniz’e ücretli giriş yapıyorsunuz. Ormanın içinde doğadan hiç kopmadan tatil yapmanın tadını bir kez de burada yaşamanızı tavsiye ederim. Mavi ile yeşilin birleştiği yerde Fethiye tatili daha da bir güzel olacaktır. Fethiye de gezilecek yerler çok fazladır.


Fethiye de gezilecek yerler arasında Ölüdeniz’in hemen yanında Belcekız (Belceğiz) plajı bulunmaktadır. Sularının hemen derinleşmesi ve arada oluşan hafif dalgalar dışında harika bir tatil için uygun plajlardan bir tanesidir ve giriş ücretsizdir. Erken rezervasyon indirimlerinden yararlanıp ucuz hotel seçenekleri arasından seçim yaptıysanız cennetin bir köşesi olan bu koyları görmeden buradan ayrılmayınız derim. Aslında zaman kaybetmeden Fethiye de gezilecek yerler listenize hemen bir not alın ve altını kırmızı kalemle çizin derim. Emin olun pişman olamayacaksınız. Fethiye gezilecek yerler anlamında birçok koya sahiptir. Fethiye de gezilecek yerler içinde tekne turları ile birçok yeri görebilirsiniz. Fethiye tatili daha bir hareketlenecek ve sizlerde Fethiye de gezilecek yerler ile ilgili görülmedik bir yer bırakmamış olacaksınız.
Fethiye de gezilecek yerler ile devam edersek Katrancı plajı gelir aklımıza. Fethiye`ye 17 km uzaklıkta denizi ve ince kumlu plajı ile harika bir koydur. Fethiye tatili ile Fethiye de gezilecek yerler içinde yer alan koy bir zamanlar gölgesinde büyük kazanlar içerisinde katranlar kaynatıldığı için bu isimle anılır. Eğer çadırda konaklamak isterseniz burası tam sizin için. Fethiye de gezilecek yerler ile hayatınızda hiç olmadığı kadar güzel bir tatil geçirebilirsiniz. Fethiye de gezilecek yerler hayatınız da anın olarak yer almak için sizleri bekliyor.