9 Mayıs 2011 Pazartesi

Nevada Su Hotel


Günbatımının en güzel izlendiği sahillerden birinde Fethiye otelleri arasında Fethiye Nevada Su Hotel. Ölüdenize 15 Km Dalaman Havalanına 50 Km mesafesi olan Fethiye Nevada Su Hotel Fethiye otelleri içinde yarım pansiyon hizmet verenlere dahildir. Denize mesafesi 5 Km olup Fethiye Nevada Su Hotel ile ister denize gidip ister havuzundan faydalanabilirsiniz. Sahilde uzun yürüyüşler yapabilir Çalış plajının tadını çıkarabilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam diyenlerdenseniz akşam sabah saatlerinde plajda koşuya gidebilirsiniz. Baba dağının esintisiyle Akdeniz mavisinin büyülü mavisini birleştiren Fethiye Nevada Su Hotel sizlere her daim hizmet vermektedir. Tatilinizi biraz daha renklendirmek isterseniz Nevada Su Hotel de konaklayarak Fethiye tarihi yerleri ve doğal güzelliklerini de gezebilirsiniz.

Özenle hazırlanmış odalarında sizlerin keyifli zaman geçirebilmesi için en iyi şekilde hizmet verir. Spa, Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası, Jakuzi, Masaj hizmetlerinde Fethiye otelleri içinden Fethiye Nevada Su Hotel ile faydalanabilirsiniz. Fethiye Nevada Su Hotel de açık yüzme havuzu da bulunmakta olup plaj ve şehir içi ulaşımda 24 saat hizmet vermektedir. Nevada Su Hotel ile sizler aynı zamanda sakin bir tatilde geçirebilirsiniz. Nevada Su Hotel de çocuklarınız için çocuk havuzu da bulunmaktadır. Fethiye otelleri sizlere en iyi hizmeti sunarken aynı zamanda kaliteyi de hedeflemektedir. Fethiye tatili sırasında sizler tarih gezisi ile tatilinize farklı boyutlar kazandırıp tatilinizi sadece deniz kum tatili olmaktan çıkarabilirsiniz. Fethiye sizler için birçok avantaj sunacaktır. Birçok plajından da yararlanabilirsiniz. Ailenizle dostlarınızla ya da sadece siz ve edineceğiniz yeni dostlar harika tatiller geçireceksiniz Nevada Su Hotel ile.
Fethiye otelleri içerisinde Fethiye Nevada Su Hotel de havuz barda bir içecek ile rahatlayabilir yazın sıcağını üzerinizden atabilirsiniz. Spa merkezinin olması Fethiye Nevada Su Hotel de büyük avantaj olacaktır ve sizler bu avantajdan mutlaka yararlanmalısınız. Daha zinde ve canlı bir şekilde Fethiye Nevada Su Hotelden dönebilirsiniz. Suyla gelen sağlık Fethiye Nevada Su Hotel de sizleri bekliyor. Daha ne duruyoruz Çalış plajında denize girip yorgunluğumuzu Fethiye Nevada Su Hotel de atalım.