30 Mayıs 2011 Pazartesi

Koç Sun Hotel

Zamanın verdiği sıkletten uzaklaşıp gökyüzü, deniz ve palmiyeler arasında bir tatil geçirmeyi arzuluyorsanız Fethiye Koç Sun Hotel üzerine planlarınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Çalış plajına çok kısa bir mesafede olan Fethiye Koç Sun Hotel ile Akdeniz ile Ege' nin karıştığı sularda yüzmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Uzun bir sahile sahip olan Çalış Plajı'nda yüzmenin yanında Fethiye Koç Sun Hotel havuzunda da güzel vakit geçirebileceksiniz. Fethiye Koç Sun Hotel açık havuzunun kenarını palmiye ağaçları sarmaktadır ve bu ağaçların gölgesinde yüzmek sizde doğal bir havuz içerisinde, doğal bir ortamda yüzüyor hissini yaşatacaktır. Çünkü Fethiye doğal güzellikleri arasında bulunan Koç Sun Hotel aynı zamanda şehir gürültüsünden uzaktadır.

En güzel Fethiye Otelleri arasındaki bu üç katlı, açık havuzu binaların ortasında kalacak şekilde dizayn edilmiş, odaları balkonlu ve Ege'nin simgesi olan palmiyelerle süslü, küçük, huzurlu bir oteldir Fethiye Koç Sun Hotel. Bu huzur veren görüntüsünün yanında Fethiye Koç Sun Hotel, özellikleri açısından da tatilinizi hoş geçirebileceğiniz bir ortamdır. Öncelikle Çalış Plajı'na 600 metrelik bir mesafede olması sizin için avantaj teşkil edecektir. Fethiye Koç Sun Hotel ile kahvaltınızı yaptıktan sonra yürüyerek Çalış Plajı' na ulaşmanız çok kısa bir vakit alacaktır ve gününüzü Fethiye' nin sularında geçirmek eğlenceli olacaktır. Bunun dışında Fethiye Koç Sun Hotel açık havuzu da sahilde geçireceğiniz zamanlar kadar iyi vakit geçirmenizi sağlayacaktır. Çünkü Fethiye Koç Sun Hotel açık havuzu büyük ve temizdir. Bunun yanında barda içeceklerinizi yudumladığınız dakikalar da Fethiye Koç Sun Hotel ile farklı olacaktır. Bahsedilen bar havuzun hemen yanında ağaçların yanında bir konumdadır. Açık havayı görerek, huzur veren bir manzara eşliğinde içeceklerinizi yudumlayabileceksiniz.

Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeğinizi tam pansiyon hizmet veren Koç Sun Hotel ile alabileceksiniz ve bununla birlikte çay-kek saati, limitsiz içki gibi alternatifleri de yine Fethiye Koç Sun Hotel ile bulabileceksiniz.